Kennis van zaken

Persbericht:
Donderdagmiddag 2 juli j.l. is aan de heer P.J. Kant van Korteweg & Co B.V. te Breda het eerste certificaat voor VvE beheerkantoren namens de Stichting VVErtimago uitgereikt door de heer P. van Herwijnen.De heer Kant wordt succes gewenst met het behalen van dit kwaliteitscertificaat.

Persbericht:
Maandag 28 december 2015 is door Piet van Herwijnen, namens de Stichting VVErtimago het VVE Beheerder OK certificaatuitgereikt aan Remco van den Heuvel van VvE Partner te Utrecht. Remco en zijn medewerkers worden van harte gefeliciteerd met dit certificaat.

Persbericht:
De Stichting VVErtimago mag zich steeds meer verheugen in het feit dat zij bijde vve beheerders bekend staat als een deskundige partner voor kwaliteitscertificering. Vandaar dat op dinsdag 22 maart j.l. het VVE Beheerder OK  certificaat is uitgereikt aan mevr. Carla Ruitenbeek van VVE Management B.V. uit Den Haag. Van harte gefeliciteerd met het behaalde certificaat.

Persbericht:
Op donderdag 24 maart j.l. mocht de Stichting VVErtimago opnieuw een VVE Beheerder OKcertificaat uitreiken. Deze keer gebeurde dat aan mevr. Caroline Schriemer van Petite VVE Management B.V. te Bodegraven. Van harte gefeliciteerd met dit resultaat.

Persbericht:
Op maandag 19 december j.l. mocht de Stichting VVErtimago opnieuw een VVE Beheerder OK certificaat uitreiken. Deze keer gebeurde dat  aan Dan VvE Beheer en Administraties B.V. te Rotterdam.  Van harte gefeliciteerd met dit resultaat.  Ondanks alle negatieve berichten omtrent de kwaliteit van VvE Beheerders hebben jullie aangetoond de zaken keurig op orde te hebben.

Persbericht:

Op dinsdag 21 februari j.l. mocht Piet van Herwijnen namens de Stichting VVErtimago opnieuw een VVE Beheerder OK certificaat uitreiken. Deze keer was het de beurt aan Jeroen Munnik van Munnik VVE Beheer B. V. te Hoofddorp.  Jeroen van harte gefeliciteerd met dit resultaat.  Ondanks de regelmatig negatieve berichten zoals ook weer de afgelopen periode omtrent de kwaliteit van VvE Beheerders hebben jullie aangetoond de zaken keurig op orde te hebben.

Persbericht
Op dinsdag 12 september 2017, heeft Piet van Herwijnen namens de Stichting VVErtimago inmiddels het 10e  VVE Beheerder OK certificaat mogen uitreiken aan Dolf Pethke van JVL Administraties en VVE Beheer B.V. te Haarlem.  Dolf en je team van harte gefeliciteerd met dit resultaat. Inmiddels blijkt dat dit beheerdercertificaat een bijdrage levert aan een positieve en kwalitatieve uitstraling binnen het vve beheer vakgebied.